Michel van Bunder

IMG_8853Specialisaties:

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Echografie
  • Medical taping
  • Dry needling
  • Core stability (movement performance screening & training)

Locatie:

  • Hulst
  • Kloosterzande

Mailadres: michel@fysiofitzeeland.nl

Werkzaam op:

  • Hulst: Maandag en donderdag
  • Kloosterzande: Dinsdag en vrijdag

Even voorstellen

Mijn naam is Michel van Bunder. In 2004 ben ik getrouwd met Mascha van Bunder-Boddaert, die ook bij Fysiofit werkzaam is als praktijkondersteuner. In 2005 werd onze oudste dochter Isa geboren en in 2007 was het de beurt aan onze zoon Jesse. Met de geboorte van Tess, onze jongste telg, in 2009 was ons gezin compleet.

Na de basis- en de middelbare school heb ik het CIOS in Goes gevolgd. Hier ben ik in 1999 afgestudeerd met als specialisaties: Fitness, Bewegen en Hulpverlenen, Sportmassage en Judo. Gedurende mijn opleiding aan het CIOS en mede door blessures die ik in mijn eigen sportcarrière had opgelopen, raakte ik geïnteresseerd in het vak fysiotherapie. In 1999 startte ik (o.a. samen met collega Remco Hamelink) met de opleiding fysiotherapie in Breda. In 2003 studeerde ik af met als specialisatie: Medische fitness. De eerste 2 jaar na mijn afstuderen, combineerde ik het vak van sportinstructeur met het werken als fysiotherapeut in Kloosterzande. In 2007 startte ik met de praktijk in Hulst binnen sportcentrum Delta om vervolgens in 2010 de praktijk in Kloosterzande van mijn toenmalige collega John de Hullu over te nemen.

Binnen onze praktijk Fysiofit ben ik werkzaam als algemeen Fysiotherapeut en heb ik in de loop der jaren diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, ben ik als eigenaar dagelijks bezig met ontwikkelingen binnen het vak fysiotherapie om de zorg voor u als patiënt te verbeteren.

Naast mijn werkzaamheden binnen Fysiofit, ben ik in 2013 samen met collega Lorenzo D’hont een nieuwe onderneming gestart: Sportfit Zeeland. Wij houden ons bezig met het afnemen van inspanningstesten en het schrijven van trainingsschema’s voor sporters op welk niveau dan ook. Ook het preventief voorkomen van blessures d.m.v. de performance Matrix formule behoort tot ons takenpakket.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook graag bezig met sport en bewegen. Zo geef ik 4u per week judoles, 1 uur spinning en ben ik actief als algemeen jeugdcoördinator  en lid van technische commissie bij voetbalvereniging Hontenisse. Daarnaast vind ik het zelf ook heerlijk om te sporten. Momenteel is wielrennen mijn grote passie en ter ondersteuning van mijn fietsconditie, houd ik mij in de wintermaanden bezig met hardlopen en krachttraining.