Even voorstellen:

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie in Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Momenteel heeft podotherapie Hermanns zes vestigingen in Zeeuws-Vlaanderen.

Wat doet een podotherapeut:

De podotherapeuten zijn aangesloten bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. We werken intensief samen met andere disciplines (zoals fysiotherapeuten en manueel therapeuten etc.) zodat u altijd verzekerd bent van het juiste advies.

Met behulp van de nieuwste technieken maakt podotherapie Hermanns haar steunzolen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een 3D-laserscan, die de voet tot op de honderdste millimeter nauwkeurig opmeet. Afhankelijk van het gebruik kunnen wij ook sport-steunzolen en veiligheids-steunzolen aanmeten.

Er wordt gebruik gemaakt van de volgende hulpmiddelen: Podotherapeutische zolen, slippers, ortheses, taping, vilt-therapie, wond- en voetbehandeling en nagelbeugels bij ingroeiende nagels.

Contactgegevens:

Momenteel heeft podotherapie Hermanns spreekuur de gehele donderdag in Kloosterzande en donderdag- en vrijdagmiddag in Hulst.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze site:
www.podotherapiehermanns.nl

Wilt u een afspraak maken?
Bel dan: 077-3971318

Hermanns