Ine Swinnen


Algemeen fysiotherapeut en Psychosomatisch Fysiotherapeut in opleiding

Locaties: Hulst, Kloosterzande en Sint Jansteen

Werkdagen:Maandag-Dinsdag- Woensdag- Donderdag


Ik ben Ine en sinds juli 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij THIM in Nieuwegein en heb mijn afstudeerstage bij Fysiofit Hulst gelopen. Na mijn afstuderen kreeg ik de kans om hier te blijven werken en die kans heb ik met veel plezier gegrepen.

Sinds september 2021 volg ik de master Psychosomatische Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en wil ik me de komende jaren specialiseren in een holistische benadering van klachten die mensen ervaren. Ik wil me verdiepen in o.a. pijnwetenschap en onder meer mensen begeleiden met stress gerelateerde klachten in de ruime zin van het woord chronische pijn en andere klachten waarbij de verbinding tussen lichaam en geest een belangrijke rol in het herstel spelen. Zo probeer ik samen met jou te werken aan de voor jou belangrijke zaken in het leven en je eigen regie hierin te vergroten.

Naast mijn werk geniet ik van het buitenleven samen met mijn vriend, onze hond en onze paarden. Ik word blij van wat de natuur ons brengt en ben daarom dan ook vaak buiten te vinden.

ine@fysiofitzeeland.nl