Even voorstellen:

Mijn naam is Mark Verhage, ik ben opgeleid tot sportmasseur en heb daarna ook nog de opleiding sporttherapie gedaan.

Zelf ben ik al jaren actief in het hardloopcircuit, en ik geef hier ook training en advies in.

Door het fanatieke hardlopen ben ik zelf in contact gekomen met sportmassage, mijn interesse was gewekt. Zo ben ik aan de opleiding begonnen, en wat begon als een hobby is nu mijn fulltime beroep geworden.

Wat doet een sportmasseur?

Sportmassage stimuleert herstel en helpt compensatieproblemen te voorkomen.

Door spieren te laten ontspannen en te stimuleren om zich te herstellen, kan ik kleine problemen eruit halen. Ook het afvoeren van afvalstoffen behoort tot de behandeling. Je kent het vast wel benen of armen die aanvoelen als lood, deze zijn voor mij een uitdaging om je hiervan af te helpen!

Ook rug, nek, schouder en arm klachten die vaak komen door stress zijn door mij te behandelen.

Vaak sluipt er bij sporten, werken, gezin enz. een bepaalde spanning in het spiergestel dit kan op lange termijn klachten en blessures veroorzaken.

Mijn taak is het voorkomen van dit soort klachten. Als je periodiek behandeld wordt kan je veel leed voorkomen.

Op maandagavond werk ik vanuit de praktijk van Fysiofit in Hulst. Ik ben heel blij dat ik als een verlengstuk voor de fysiotherapeuten kan werken. Het gebeurt vaak dat een cliënt wordt doorgestuurd door een fysiotherapeut voor nabehandeling.

Maar ook andersom als geen werk is voor een sportmasseur kan ik ze doorsturen naar een fysiotherapeut, manueeltherapeut of een osteopaat, dat is het voordeel van onder 1 dak te zitten.

Kosten:

Mijn behandelingen worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraars. De kosten zijn €40,- voor een behandeling die 45 min duurt.

Contactgegevens:

Voor een afspraak kan je mij altijd appen of bellen op: 0612711009

Sportieve groet, Mark Verhage